Tips til justering af elektriske køretøjers bremsesystem

Vi ved alle, at bremserne på elektriske køretøjer ikke vil være så fleksible efter lang tid, så hvordan justerer man bremsesystemet på elektriske køretøjer?Tag dig til at forstå specifikt.

1. Smøring er en vigtig del af vedligeholdelsen af ​​elektriske køretøjer, bør være foraksel, mellemaksel, svinghjul, forgaffel støddæmper omdrejningspunkt og andre komponenter bør skrubbes hver sjette måned til et år, og smør eller olie bør tilsættes efter behov .

2. Justering af bremsesystemet: Løsn skruen på bremsewirens fastgørelsessæde, stram eller løsn derefter bremsewiren, så den gennemsnitlige afstand mellem bremseklodserne på begge sider og fælgen er 1,5 mm-2 mm, og spænd derefter til. skruen.

3. Nogle gange vil kæden løsne sig efter at have kørt i en periode.Justeringsmetoden er som følger:

Løsn bagakselmøtrikken, spænd kædejusteringen, indtil kæden er stram nok, og vær opmærksom på, at baghjulet er parallelt med rammen, og spænd derefter møtrikkerne på begge sider.Hvis kæden er for stram, skal du blot vende ovenstående metode.Kæden er stram og stram (sag 10mm-15mm).

4. Når du justerer højden på styret, skal du være opmærksom på, at sikkerhedswiren på sadlen ikke skal være blotlagt.Og bemærk, at kerneskruens tilspændingsmoment ikke er mindre end 18N.m.Spænd boltene til tværstangen med et moment på ikke mindre end 18N.m.

5. Når du justerer sadlens højde, skal du være opmærksom på, at sikkerhedswiren på sadlen ikke skal fritlægges, og være opmærksom på, at tilspændingsmomentet for sadlens spændemøtrik og sadelrørets spændebolt ikke er mindre end 18N.m.

6. Kontroller altid, om bremseevnen er god, vær opmærksom på regn, sne og øg bremselængden, når du kører.

Ovenstående er indholdet introduceret til dig, du kan forstå i detaljer, jeg håber det kan hjælpe dig.


Posttid: Mar-04-2022

Forbinde

Whatsapp og Wechat
Få e-mail-opdateringer